De Thuisfront Commissie stelt zich voor

Henk van Wageningen: voorzitter

Mijn naam is Henk van Wageningen, 58 jaar, gehuwd met Coby van Wageningen. Wij hebben 5 kinderen en een pleegzoon.
Van beroep ben ik bouwkundige en werk als hoofd werkvoorbereiding bij een aannemer in de regio.

Ik had ook zitting in de thuisfront commissie gedurende hun vorige uitzending van 1980 tot 1992, dus het verzoek om dit opnieuw op te pakken was voor mij niet geheel een verrassing.

Het is een voorrecht maar ook een opdracht voor een gemeente als je mensen mag uitzenden. Onze gemeente mag aan deze opdracht gehoor geven door Ad en Josien uit te zenden naar Nepal. Dat vraagt offers. Ad en Josien geven er een luxe leventje voor op.
Wij als gemeenteleden geven, door hen te ondersteunen, ook iets op.
Mee-geven, mee-leven, mee-bidden. Als we zo verbonden zijn en blijven met uitgezondenen zullen ook wij er door gezegend worden.

Yvonne ten Seldam: secretaris

Mijn naam is Yvonne ten Seldam, 41 jaar, moeder en momenteel oproepverpleegkundige.

In de thuisfrontcommissie ben ik secretaris.
Voor mij is het dit nieuw terrein; ik vind het een uitdaging om zo bezig te zijn op het gebied van uitzending.
Ik voel me ook echt geroepen voor deze taak.
Samen met mijn collega-commissieleden steunen we Ad en Josien nu, straks en in de toekomst in dit belangrijke werk

sdf

Annelies Grootendorst: gebedscoördinator

36 jaar, getrouwd met Johan, twee dochters. Dialyse verpleegkundige.

In 2005-2006 hebben wij ons als gezin ingezet voor Stichting Krusada op Bonaire.
In die tijd hebben wij veel steun/hulp gehad van o.a. onze thuisfrontcommissie.
Ik hoop door deze ervaring wat te kunnen betekenen voor Ad en Josien in hun TFC.

Ik ben gevraagd om gebedscoördinator te zijn. Erg leerzaam, nooit geweten dat er zoveel gebedsbrieven, gebedskringen enz. in Gouda en bij Interserve bestaan. Als gebedscoördinator zal ik regelmatig gebedspunten doormailen, zodat het werk van Ad en Josien door veel mensen ook door gebed gedragen wordt.

sdf

Ronald van Vliet: penningmeester

(38 jaar), al jaren gelukkig getrouwd met Wilma, vier kinderen die volop van het leven genieten, zelfstandig ondernemer.

Ik heb bewondering voor mensen die hun netten laten voor wat ze zijn en zich in willen zetten voor het werk in het koninkrijk van God, waar dan ook. Hiervoor wil ik graag mijn talenten ter ondersteuning gebruiken. De zendingswerkers moeten zich geen zorgen hoeven maken over de financiën, maar zich kunnen richten op het werk waartoe zij geroepen zijn. Het is fantastisch en inspirerend te zien hoe snel een echt thuisfront rondom Ad en Josien zich momenteel aan het vormen is. Niet alleen financieel.

Marja den Otter: PR/verzorging rondzendbrief

Ik ben 47 jaar, getrouwd met Teus en moeder van een dochter en zoon. Daarnaast werk ik als eindredacteur bij de Gouda Media Groep.

Dat ik mijn ervaring op het gebied van communicatie kan inzetten ter ondersteuning van het werk van Ad en Josien, vind ik mooi. Het feit dat zij zoveel hebben achtergelaten om in Nepal aan het werk te gaan, heeft op mij echt indruk gemaakt.

Ik vind het bijzonder om op deze manier wat dichter betrokken te zijn bij hun werk en hun leven daar. Het is voor mij een uitdaging om zoveel mogelijk bekendheid te geven aan het werk van Ad en Josien, zodat het werk door velen wordt gedragen!

sef

Jan Los: Ondersteuning PR en Redactie website

Het plan om weer terug naar Nepal te gaan hing al een tijdje in de lucht, maar toch sta je te kijken als het echt gebeurt. We blijven als kinderen achter, en dat is niet niks, het is lastig om je ouders niet meer dichtbij je te hebben. Maar ik vind het heel gaaf dat mijn ouders de sprong wagen door huis en haard achter te laten en zich in gaan zetten voor het welzijn van kinderen in Nepal.

God is hard aan het werk, en het ziet ernaar uit dat Hij de ruime ervaring en de vele talenten die mijn ouders bezitten gaat inzetten voor de toekomst van een prachtig land, de kinderen van Nepal.

Het is mooi om dit project te steunen met mijn eigen mogenlijkheden. Ik verzorg de inhoud van deze site, maak hier en daar foto’s, ontwerp nieuwsbrieven en folders; allemaal ten behoeve van de PR, aangevoerd door Marja den Otter.

meneer.png

Marius van Rouwendal: coördinator wijkgemeente Pauluskerk

58 jaar en getrouwd met Hannie, we hebben drie kinderen, die inmiddels al het huis uit zijn, en twee kleinkinderen. Ik ben ict-adviseur bij de rijksoverheid. Het is moedig dat Ad en Josien weer opnieuw uitgezonden willen worden. Dat ze nu gaan werken met en voor kinderen, om zo de kinderen in Nepal een betere toekomst te kunnen geven, vind ik geweldig. Ik ben dan ook blij, dat ik in de TFC mag bijdragen om mensen te stimuleren Ad en Josien te ondersteunen en te bemoedigen bij hun werk.

Leave a Reply